Vakantiepark Eigen Wijze

(Trouw)feesten

Welkom op Vakantiepark 'Eigen Wijze'

Vakantiepark Eigen Wijze heeft niet alleen huisjes, glamping tenten en kampeerplaatsen, maar ook diverse leuke feestzalen en veldjes voor ceremonies of minifestivals. Om een indruk van de mogelijkheden te geven, hebben we een collage gemaakt. Deze is onderaan de pagina te zien.

Vakantiepark Eigen Wijze is een officiële trouwlocatie. Hier kan dus de huwelijksvoltrekking t/m het spetterende trouwfeest plaatsvinden. Het mooie van het feit dat alles hier op locatie gehouden kan worden is dat dit zorgt voor een zeer ongedwongen en relaxte setting.


Trouwen is maatwerk

Uiteraard houd je je bruiloft op (je) ‘eigen wijze’. Een trouwerij is dan ook altijd maatwerk. De afgelopen jaren hebben we heel veel mooie bruiloften de revue zien passeren. Veelal in festivalfsfeer. Denk hierbij aan een ceremonie in de oude druivenkas of op het naastgelegen natuurgebied, een borrel op een buitenlocatie, diner op het terras (of in de kas) en de feestavond in 1 van de verschillende zalen. Afsluitend met een eventuele overnachting en aansluitend ontbijt.

Daarbij hebben wij een mooie samenwerking met onze huiscateraar Slump Catering & Events. Zij zorgen er tijdens het gehele feest voor dat de gasten niks te kort zullen komen. Ter inspiratie is hun foodbook hieronder de voorbeeld offerte terug te vinden. 
 

Arrangementen voor uw bruiloft op Eigen Wijze
Vakantiepark Eigen Wijze (vlakbij Lemmer, Friesland) biedt je diverse arrangementen voor jebruiloft. Hieronder geven wij ons basisarrangement weer om je inspiratie te geven. Dit arrangement is aan te passen en uit te breiden met diverse opties. Neem contact op voor meer mogelijkheden.


15.00-15.45 ceremonie op nader te bepalen locatie               
Koffie en thee bij ontvangst daggasten (14.30 uur)              € 3,50 p.p.
Prosecco tijdens de toost (taart in overleg)                           €
 4,50 p.p.   
Onbeperkt drinken van 16.15 uur tot 20.00 uur                     € 22,50 p.p.         

17.45-19.45 uur diner naar keuze
BQQ de luxe                                                                                 € 27,50 p.p.

Personeel bij de braai                                                                € 145,00     

20.00 uur feestavond in de zaal
bruiloftsarrangement* (tot 00.00 uur)                                     € 32,50 p.p.   
Zaalhuur € 10,00 p.p. met een minimum van 700 euro        € 700,00
Avondsnack - XL boerenfriet                                                     € 4,95 p.p.
  

*Incl. koffie/thee bij ontvangst, personeel,
onbeperkt bier, fris, wijn, binnenlands gedestilleerd tot 00.00 uur,
nootjes op tafel en 1 koude en 2 warme hapjes. 

Ceremoniepakket
Geluidsinstallatie
Trouwboog
Tekentafel
60 houten vintage klapstoelen

De pakketprijs bedraagt €400,00. Hier overheen komt nog de prijs van het gebruik van de buitenlocatie €300,00 of voor de Druivenkas €900,00. Voor het ombouwen van de kas naar een andere setting zoals bijvoorbeeld een diner worden extra kosten in rekening gebracht. De styling van de gehele dag mag zelf gedaan worden, maar kan ook prima aan Slump Catering & Events overgelaten worden. 


Trouwleges

De standaard leges voor trouwen op een locatie buiten het gemeentehuis zijn € 293,00 voor een korte ceremonie tijdens kantooruren. Een ceremonie buiten kantooruren is duurder. Meer informatie hierover vindt u op
de website van de gemeente. U kunt ook telefonisch (0527 633911) contact met gemeente Noordoostpolder opnemen om uw trouwceremonie aan te vragen.


Overnachten op Eigen Wijze

Verleng uw feest door na uw bruiloft een of meer nachten op Vakantiepark Eigen Wijze te blijven. Ook uw gasten kunnen overnachten op onze locatie. U heeft de keuze uit een kampeerplek op onze minicamping of overnachten in onze vakantiehuizen. Op het voormalige boerenerf van Vakantiepark Eigen Wijze staan, 9 luxe glamping tenten en 27 vakantiehuizen, verdeeld in 3 prijs/kwaliteitsklassen. En combineer uw verblijf met leuke uitjes in Flevoland, Friesland of Overijssel.

- 13 gezellige vissershuisjes
- 4 comfortabele lodges
- 10 comfortabele vakantiehuizen (6 en 8-persoons)
- 5 zespersoons glamping tenten
- 4 vijfpersoons glamping tenten
- 7 vierpersoons XL tiny houses (waarvan 1 bruidssuite)

Ceremonieveld
Druivenkas
 
Tuktuk
bruiloft collage