Vakantiepark Eigen Wijze

Activiteiten

Activiteiten

Op vakantiepark kunnen verschillende activiteiten georganiseerd worden. Dit alles is op aanvraag dus wij bieden geen standaard animatie voor kinderen of groepsactiviteiten. (In de zomervakantie zal er wel wekelijks op woensdag een activiteit zijn)

Het voordeel van het organiseren van je eigen activiteit is dat je op maat een programma kunt samen stellen bij 1 van onze partners. Hieronder uitgelicht:

Wetlands Outdoor https://wetlands-outdoor.nl/activiteiten/groepsactiviteiten/

Bij Wetlands Outdoor ben je op de juiste plek voor te gekke groepsactiviteiten, zowel inspannend als ontspannend: speel het zinderende Cluedospel 'Moord op het Landgoed', ga de strijd aan in het avontuurlijke Expeditie Robinson spel of ga heerlijk suppen op de prachtige wateren van het natuurgebied de Rottige Meenthe, de Tjonger of bijvoorbeeld het Tjeukemeer. Zomaar een greep uit het uitgebreide aanbod voor groepen. 

Buitenbusiness https://www.buitenbusiness.nl/                   

Het park van Eigen Wijze beschikt over voldoende buitenruimte voor een inspirerende (teambuilding) activiteit met een (grote) groep. Op deze locatie kunnen wij o.a. de volgende activiteiten verzorgen: Teambuilding Schapendrijven - Expeditie Robinson Team Survival - Teambuilding met roofvogels - Workshop Brug Bouwen - Haka workshop

De Strandhoeve https://www.destrandhoeve.nl/activiteiten

Zoek de perfecte activiteit voor bedrijfsuitje, familiedag, vriendenweekend of bijeenkomst? De Strandhoeve biedt een breed scala aan spannende, inspannende én ontspannende activiteiten. Voor ieder wat wils!

 

groepen
Activiteiten op het park