Vakantiepark Eigen Wijze

Groepen

Unieke combinatie van groepsruimte met huisjes

De schuren van deze voormalige boerderij zijn omgebouwd tot gezellige groepsruimtes die voorzien zijn van eigen toiletten, terras, eettafels, gezellige zitjes en complete keukens. De groepsruimtes kunnen apart of in combinatie met de vakantiehuizen gehuurd worden, bijvoorbeeld voor een familieweekend, groepsvakantie, vriendenweekend, bedrijfsfeest of ander groepsuitje. Klik hieronder voor een omschrijving van de groepsaccommodaties of ga direct naar Zoek en Boek.

Groepsplezier op Eigen Wijze

Het park biedt een breed scala aan groepsruimtes en accommodaties waaronder (kleine) huisjes, luxe tenten en comfort woningen. Of je nu met kleine of grote groepen bent, er is altijd een passende optie beschikbaar. Er kan onder andere ingespeeld worden op zakelijk events tot aan festivals, bruiloften en vrienden weekenden. Ongeacht welk thema je er aanhangt, je kunt het hier gewoon lekker op je eigen wijze vieren! Privacy is dan ook niet geheel onbelangrijk want wij begrijpen dat als je met een groep bent je ook graag ongestoord in je eigen bubbel vertoeft. De verschillende zalen hebben een eigen entree, toiletgedeelte, keuken en ruim terras. Elke ruimte is uniek en heeft zo zijn eigen stijl. 

Catering

De groepsruimtes hebben een professionele ruim ingerichte keuken en bar. Je kunt er voor kiezen om zelf te koken maar laat je het toch liever uitbesteden aan onze huiscateraar? Geen probleem! De koks van Slump verzorgen met liefde de catering voor de groep. Klik hier voor het Foodbook.

Terrein

Het terrein heeft genoeg ruimte voor activiteiten binnen en buiten en daarnaast een omliggend natuurgebied met bos. Op en rond ons park kun je uitjes en activiteiten (laten) organiseren. Het park ligt centraal gelegen in Nederland. Vanaf de randstad is het een circa een uur rijden naar de Noordoostpolder. Het voordeel is dat het park zich uitgestrekt in de natuur bevindt, echt een goed gevalletje van even onthaasten uit de drukte!

Kleine groepen tot 20 personen: Blokhut, groepslodge, en groepstent 

Geschikt voor grote groepen:

Groepsruimte         Diner setting          theater/ceremonie setting        feest setting

De Silo                      30 personen                    60 personen                       110 personen

Het Strandhuis        24 personen                    60 personen                       100 personen

De Huiskamer         28 personen                    80 personen                       110 personen

De Stal                     80 personen                    120 personen                     160 personen

De Kapschuur         30/80 personen              125 personen                     300 personen

De Druivenkas        60 personen                    110 personen  

*Op zondag verhuren wij geen losse zalen

 

Reserveren en contact

Kom je sfeerproeven? Heb je vragen over de groepsruimtes, combinaties en andere mogelijkheden? Kom in contact met ons via mail, of telefoon. 
 

druivenkas
eten
eten