Vakantiepark Eigen Wijze

(Trouw)feesten

Welkom op Vakantiepark 'Eigen Wijze'

Vakantiepark Eigen Wijze heeft niet alleen huisjes, glamping tenten en kampeerplaatsen, maar ook diverse leuke feestzalen en veldjes voor ceremonies of minifestivals. Om een indruk van de mogelijkheden te geven, hebben we een collage gemaakt. Deze is onderaan de pagina te zien.
 

Vakantiepark Eigen Wijze is een officiële trouwlocatie. Hier kan dus de huwelijksvoltrekking t/m het spetterende trouwfeest plaatsvinden. Veel trouwcerenomies vinden plaats op 1 van de beschutte veldjes op het vakantiepark. Voor het trouwfeest kunt u terecht in 1 van de zalen op het park of onder het tentdoek op het terras. Uiteraard kunnen het bruidspaar en de gasten blijven slapen.


Trouwen is maatwerk

Uiteraard houdt u uw bruiloft op ‘eigen wijze’. Een trouwerij is dan ook altijd maatwerk. De broers Han en Wietze van Wegen van Vakantiepark Eigen Wijze denken graag met u mee om uw droomfeest te realiseren. Wilt u een prachtige bruidstaart, petit fours of gaat u meteen aan de borrel? Kiest u voor een Nederlandse broodmaaltijd, een uitgebreid warm buffet met ijs toe, een heerlijke barbecue of culinaire tapas? De koks van Eigen Wijze maken van uw maaltijd een feestmaal. Behalve eten en drinken kunnen wij ook zorgen voor een muzikale invulling van uw bruiloft, bijvoorbeeld met gezellige muziek of een dj. 

 

Arrangementen voor uw bruiloft op Eigen Wijze
Vakantiepark Eigen Wijze (vlakbij Lemmer, Friesland) biedt u diverse arrangementen voor uw bruiloft. Hieronder geven wij ons basisarrangement weer om u inspiratie te geven. Dit arrangement is aan te passen en uit te breiden met diverse opties. Neem contact op voor meer mogelijkheden.


15.00-15.45 ceremonie in de zaal                 
Koffie en thee bij ontvangst daggasten (14.30 uur)              € 3,00 p.p.
Prosecco en gebak aansluitend aan de ceremonie              €
 10,50 p.p.   
Onbeperkt drinken van 16.15 uur tot 20.00 uur                     € 20,00 p.p.         

17.45-19.45 uur diner naar keuze
BQQ de luxe                                                                                € 26,00 p.p.

Personeel bij de braai                                                               € 100,00     

20.00 uur feestavond in de zaal
bruiloftsarrangement* (tot 00.00 uur)                                    € 40,75 p.p.   
  

*Incl. zaalhuur, beperkt koffie/thee bij ontvangst, personeel,
onbeperkt bier, fris, wijn, binnenlands gedestilleerd tot 00.00 uur,
nootjes op tafel en 1 koude en 2 warme hapjes. 

De bovengenoemde prijzen gelden voor een minimum van 30 personen overdag en 90 personen in de avond. Bij minder dan 90 avondgasten geldt er een meerprijs voor de zaalhuur. 

 

Ceremoniepakket
Geluidsinstallatie
Trouwboog
Tekentafel
60 houten vintage klapstoelen

De pakketprijs bedraagt €400,00. Hier overheen komt nog de prijs van het gebruik van de buitenlocatie €300,00 of voor de Druivenkas €900,00. Voor het ombouwen van de kas naar een andere setting zoals bijvoorbeeld een diner worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Stylingspakketten
Bovendien bieden wij 3 verschillende stylingspakketten aan:

Stylingspakket Wit
Stylingspakket Bohemian
Stylingspakket Festival

Pakketprijs à €275,00 (exclusief het decoreren, dit verzorgen wij niet).


Trouwleges

De standaard leges voor trouwen op een locatie buiten het gemeentehuis zijn € 293,00 voor een korte ceremonie tijdens kantooruren. Een ceremonie buiten kantooruren is duurder. Meer informatie hierover vindt u op
de website van de gemeente. U kunt ook telefonisch (0527 633911) contact met gemeente Noordoostpolder opnemen om uw trouwceremonie aan te vragen.


Overnachten op Eigen Wijze

Verleng uw feest door na uw bruiloft een of meer nachten op Vakantiepark Eigen Wijze te blijven. Ook uw gasten kunnen overnachten op onze locatie. U heeft de keuze uit een kampeerplek op onze minicamping of overnachten in onze vakantiehuizen. Op het voormalige boerenerf van Vakantiepark Eigen Wijze staan, 9 luxe glamping tenten en 27 vakantiehuizen, verdeeld in 3 prijs/kwaliteitsklassen. En combineer uw verblijf met leuke uitjes in Flevoland, Friesland of Overijssel.

- 13 gezellige vissershuisjes
- 4 comfortabele lodges
- 10 comfortabele vakantiehuizen (6 en 8-persoons)
- 5 zespersoons glamping tenten
- 4 vijfpersoons glamping tenten
- 5 vierpersoons XL tiny houses

 
Ceremonieveld
 
Druivenkas
 
Tuktuk
 

Stylingspakket Wit

Stylingspakket Bohemian

Stylingspakket Festival

 
Collage trouwen op Eigen Wijze