Welkom op Vakantiepark 'Eigen Wijze'

Vakantiepark Eigen Wijze heeft niet alleen huisjes, glamping tenten en kampeerplaatsen, maar ook diverse leuke feestzalen en veldjes voor ceremonies of minifestivals. Om een indruk van de mogelijkheden te geven, hebben we een collage gemaakt. Deze is onderaan de pagina te zien.
 

Vakantiepark Eigen Wijze is officiële trouwlocatie. Hier kan dus de huwelijksvoltrekking t/m het spetterende trouwfeest plaatsvinden. Veel trouwcerenomies vinden plaats op 1 van de beschutte veldjes op het vakantiepark. Voor het trouwfeest kunt u terecht in 1 van de zalen op het park of onder het tentdoek op het terras. Uiteraard kunnen het bruidspaar en de gasten blijven slapen.


Trouwen is maatwerk

Uiteraard houdt u uw bruiloft op ‘eigen wijze’. Een trouwerij is dan ook altijd maatwerk. De broers Han en Wietze van Wegen van Vakantiepark Eigen Wijze denken graag met u mee om uw droomfeest te realiseren. Wilt u een prachtige bruidstaart, petit fours of gaat u meteen aan de borrel? Kiest u voor een Nederlandse broodmaaltijd, een uitgebreid warm buffet met ijs toe, een heerlijke barbecue of culinaire tapas? De koks van Eigen Wijze maken van uw maaltijd een feestmaal. Behalve eten en drinken kunnen wij ook zorgen voor een muzikale invulling van uw bruiloft, bijvoorbeeld met gezellige muziek of een dj. 

 

Arrangementen voor uw bruiloft op Eigen Wijze
Vakantiepark Eigen Wijze (vlakbij Lemmer, Friesland) biedt u diverse arrangementen voor uw bruiloft. Hieronder geven wij ons basisarrangement weer om u inspiratie te geven. Dit arrangement is aan te passen en uit te breiden met diverse opties. Neem contact op voor meer mogelijkheden.


15.00-15.45 ceremonie in de zaal                 
koffie/thee (of prosecco) en gebak na de ceremonie    € 6,50 p.p.       
onbeperkt drinken van 16.15 uur tot 20.00 uur             € 12,25 p.p.         

17.45-19.45 uur buffet naar keuze
Luxe barbecue (incl. salades, stokbrood etc.)                € 23,50 p.p.        

20.00 uur feestavond in de Kapschuur
bruiloftsarrangement* (tot 00.00 uur)                              € 29,75 p.p.      

*Incl. zaalhuur, koffie/thee en gebak bij ontvangst, personeel, onbeperkt bier, fris, wijn, binnenlands gedestilleerd tot 00.00 uur, nootjes op tafel en 2 koude en 2 warme hapjes. 


Trouwleges

De standaard leges voor trouwen op een locatie buiten het gemeentehuis zijn € 293,00 voor een korte ceremonie tijdens kantooruren. Een ceremonie buiten kantooruren is duurder. Meer informatie hierover vindt u op
de website van de gemeente. U kunt ook telefonisch (0527 633911) contact met gemeente Noordoostpolder opnemen om uw trouwceremonie aan te vragen.


Overnachten op Eigen Wijze

Verleng uw feest door na uw bruiloft een of meer nachten op Vakantiepark Eigen Wijze te blijven. Ook uw gasten kunnen overnachten op onze locatie. U heeft de keuze uit een kampeerplek op onze minicamping of overnachten in onze vakantiehuizen. Op het voormalige boerenerf van Vakantiepark Eigen Wijze staan, 9 luxe glamping tenten en 27 vakantiehuizen, verdeeld in 3 prijs/kwaliteitsklassen. En combineer uw verblijf met leuke uitjes in Flevoland, Friesland of Overijssel.

- 13 gezellige vissershuisjes
- 4 comfortabele lodges
- 10 comfortabele vakantiehuizen (6 en 8-persoons)
- 5 zespersoons glamping tenten

 
trouwen
trouwen
Trouwfeest festivalsfeer festivalbruiloft
Festival bruiloft trouwen festivalsfeer
 
Collage trouwen