Vakantiepark Eigen Wijze

5-persoons glamping tent met airco

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Wi-Fi
  2. Traphekje
  3. Aan het water
  1. Rookvrij
  2. Meerzijde - Meerzicht
  3. Kindvriendelijk
  1. Huisdieren toegestaan
  2. 2 Slaapkamers
 

Omschrijving

Luxe glamping tent met 2 slaapkamers en een buitenkeuken

De 4 luxe vijfpersoons tenten hebben allemaal een eigen keuken, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Eén van de slaapkamers heeft 2 box springbedden en de andere kamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed.

De accommodatie

Deze luxe safaritenten staan aan de rand van het vakantiepark en hebben uitzicht op het Kuinderbos. De voorkant van de tenten kunnen deels worden opengeritst, waardoor de keuken verandert in een buitenkeuken. Het ruime vlonderterras met comfortabele loungebanken grenst aan een mooie waterpartij.
De tenten hebben steigerhouten meubels en ook de keuken is van steigerhout. Eén slaapkamer heeft 2 losse box springbedden (die natuurlijk ook tegen elkaar gezet kunnen worden) en er is een kamer met een stapelbed en een enkel bed. De tenten hebben een ruime badkamer met comfortabele douche (uiteraard met warm water), toilet en badkamermeubel. De airconditioning kan de tent zowel koelen als verwarmen. Daarnaast staat er een gaskachel in de tent die een aangename warmte geeft wanneer het ’s avonds wat afkoelt. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker!

Het vakantiepark
Op het erf staan diverse speeltoestellen; er is een air trampoline, een tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld en er zijn skelters voor de kleine kinderen. Er is een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

De omgeving

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het Kuinderbos dat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Een bezoekje aan de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. In de directe omgeving bevinden zich de Friese meren en de bossen van Gaasterland. Op het park kan men kanovaren, vissen en skelteren.