Vakantiepark Eigen Wijze

6-persoons comfortabele woning

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. 3 Slaapkamers
  2. Kindvriendelijk
  1. Wi-Fi
  2. Rookvrij
  1. Tuin omheind
  2. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Ruime recreatiewoning in de omgeving Lemmer-Emmeloord-Weerribben

De accommodatie
Op het voormalige boerenerf van Vakantiepark Eigen Wijze in Bant, vlakbij Lemmer Friesland, staan comfortabele 6-persoons vakantiehuizen. De ruime woningen staan langs het water of tegen de speelvelden. De zespersoons woningen hebben twee slaapkamers boven en een kamer beneden, met allen eenpersoons boxspring bedden. Alle woningen zijn voorzien van 2 badkamers, centrale verwarming, keuken met magnetron en vaatwasser, een flatscreen tv, dvd-speler, radio met cd-speler, een dvd-speler en een terras met meubilair. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker!  De woningen staan rond een gezellig dorpspleintje en vlakbij een visvijver.

Het vakantiepark

Op het erf van de boerderij, waar het park op gevestigd is, is alle ruimte om activiteiten te organiseren. Alle gasten mogen vrij gebruik maken van de tennisbaan en de speelveldjes. Ook zijn er 10 skelters en verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen en is er op het erf een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Extra service: biertapverhuur, catering, barbecueverhuur en outdooractiviteiten.

De omgeving

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden. Op het park kan men kanoën, vissen en skelteren. Tevens is er een groot grasveld voor verschillende activiteiten aanwezig.

Aankomsttijd: 15.00 uur
Vertrektijd: 10.00 uur