Vakantiepark Eigen Wijze

6-persoons vissershuisje

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    In het Vissersdorp staan 13 knusse vissershuisjes rond een visvijver.

    De accommodatie
    Een knus vissersdorpje; 13 gezellige vakantiehuisjes rond een grote visvijver. Deze vissershuisjes worden omringd door een houtwal met wandelpaden. De 6-persoonshuisjes hebben boven twee slaapkamers met elk twee 1-persoons box springbedden en een 2-persoonskamer met twee box springbedden beneden. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van douche, toilet, centrale verwarming, een radio met cd-speler, magnetron en televisie. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker! De huisjes zijn klein, maar hebben dus alle voorzieningen voor 6 personen.

    Het vakantiepark
    De accommodaties bevinden zich op het erf van een voormalige boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn voor iedereen vrij te gebruiken. Ook voor kleine kinderen zijn er diverse spannende speeltoestellen. Vooral de skelters en de kano's zijn populair. Ook is er een overdekte ruimte met diverse speeltoestellen op het erf.

    We bieden ook wat extra service zoals biertapverhuur, catering, barbecueverhuur en buitenactiviteiten.

    Omgeving

    Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden over de ruiterpaden. De ligging van het vakantiepark biedt genoeg mogelijkheden om diverse toeristische uitstapjes te maken. Een bezoek aan een van de oude Zuiderzeedorpen zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en bossen van Gaasterland zijn binnen een half uur rijden vanaf het park te bereiken.

    In het noorden van Overijssel liggen de wetlands, genaamd de Weerribben (nationaal natuurpark) en de Wieden. Iets daarboven ligt de Rottige Meenthe. Deze gebieden vormen samen een groot laagveengebied dat in de 18e, 19e en begin 20e eeuw is ontstaan ​​door turfwinning. Het gebied is grotendeels opengesteld voor het publiek. Je kunt er kanoën, fietsen of wandelen. Ook een bezoek aan het bezoekerscentrum in Sint Jansklooster of in Ossenzijl is zeker de moeite waard. Ook de stad Giethoorn verdient extra aandacht. Giethoorn, met vele kanalen, bruggen en meren, wordt wel het Venetië van het Noorden genoemd.


    Aankomsttijd: 15.00 uur
    Vertrektijd: 10.00 uur