Vakantiepark Eigen Wijze

Comfortabele 6-persoons glamping tent

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. 3 Slaapkamers
  2. Meerzijde - Meerzicht
  3. Wi-Fi
  1. Tuin
  2. Rookvrij
  1. Aan het water
  2. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Luxe safaritent met 3 slaapkamers, een badkamer, een keuken en een groot vlonderterras.

Glamping! Dat is de sfeer en de vrijheid van kamperen, maar dan met het comfort van een hotel! De 4 luxe zespersoonstenten hebben allemaal een eigen keuken, 3 slaapkamers met box springbedden en een complete badkamer. 

Deze luxe safaritenten staan langs de kanovijver op een kleinschalig vakantiepark. De voorkant van de tenten kunnen volledig worden opengeritst zodat je zo het vlonderterras met comfortabele steigerhouten lounchebanken oploopt en vrij uitzicht hebt over de vijver. De tenten hebben steigerhouten meubels en ook de keuken is van steigerhout. Twee slaapkamers hebben 2 losse box springbedden (die natuurlijk ook tegen elkaar gezet kunnen worden) en er is een bedstee voor 2 personen. De tenten hebben een luxe badkamerunit met comfortabele douche (uiteraard met warm water), hangtoilet en badkamermeubel. In alle tenten staan gaskacheltjes die een aangename warmte geven wanneer het ’s avonds wat afkoelt. 

Op het erf staan diverse speeltoestellen; er is een air trampoline, een tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld en er zijn skelters voor de kleine kinderen. Er is een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. 
Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het Kuinderbos dat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Een bezoekje aan de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. In de directe omgeving bevinden zich de Friese meren en de bossen van Gaasterland. Op het park kan men kanovaren, vissen, pony rijden en skelteren.