Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsruimte Huiskamer + 4 woningen (28 personen)

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

 1. Tuin
 2. Wi-Fi
 3. DVD Speler
 4. Aan het water
 1. Rookvrij
 2. Meerzijde - Meerzicht
 3. Kindvriendelijk
 4. Bungalow
 1. Centrale ligging
 2. Huisdieren toegestaan
 3. Ligbad
 4. Tweede badkamer
 

Omschrijving

Zaal met bar en professionele keuken i.c.m. 4 comfortabele zespersoons vakantiewoningen

Zaal met bar en professionele keuken i.c.m. 4 comfortabele vakantiewoningen

Zaal de Huiskamer grenst direct aan een speelveld en wordt verhuurd met 4 comfortabele recreatiewoningen (2x 6-pers. en 2x 8-pers.). De zaal heeft een eigen professionele keuken, een stoere bar, een eetgedeelte met grote stamtafels en een hoek met comfortabele zitjes. De grote glazen pui biedt doorgang tot het ruime terras met daarnaast grote eikenbomen en een grasveld.

De 4 recreatiewoningen bieden slaapruimte aan totaal 28 personen. De 2 zespersoons woningen hebben twee slaapkamers boven en een kamer beneden. De 2 achtpersoons woningen hebben een extra slaapkamer voor 2 personen. Alle huisjes zijn voorzien van 2 badkamers, centrale verwarming, keuken met magnetron en vaatwasser, een flatscreen tv, dvd-speler en radio met cd-speler. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker! De huisjes staan rond een gezellig dorpspleintje en vlakbij een visvijver.

Park

Op het erf van de boerderij, waar het park op gevestigd is, is alle ruimte om activiteiten te organiseren. Alle gasten mogen vrij gebruik maken van de tennisbaan en de speelveldjes. Ook zijn er 10 skelters en verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen en is er op het erf een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Extra service: biertapverhuur, catering, barbecueverhuur en outdooractiviteiten.

Omgeving

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden. Op het park kan men kanoën, vissen en skelteren. Tevens is er een groot grasveld voor verschillende activiteiten aanwezig.


Aankomsttijd: 15.00 uur
Vertrektijd: 10.00 uur