Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsverblijf groepsblokhut met 3 vijfpersoons glamping tenten (15 personen)

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Tuin
  2. Wi-Fi
  3. Aan het water
  1. Rookvrij
  2. Meerzijde - Meerzicht
  3. Kindvriendelijk
  1. Centrale ligging
  2. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Een ruime groepsblokhut in combinatie met 3 vijfpersoons glamping tenten

De accommodatie
De 4 luxe vijfpersoons worden verhuurd i.c.m. een gezellige blokhut. De groepsblokhut heeft twee openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. De ruime keuken heeft een groot gasfornuis met oven en een vaatwasser. Uiteraard zijn er voldoende potten, pannen en serviesgoed aanwezig voor uw groep. Bovendien beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker!
De tenten hebben allemaal een eigen keuken, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Het is een ruime badkamer met comfortabele douche (uiteraard met warm water), toilet en badkamermeubel. Eén van de slaapkamers heeft 2 losse box springbedden en de andere kamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed. De airconditioning kan de tent zowel koelen als verwarmen. Daarnaast staat er een gaskachel in de tent die een aangename warmte geeft wanneer het 's avonds wat afkoelt. Deze luxe safaritenten staan aan de rand van het vakantiepark en hebben uitzicht op het Kuinderbos. De voorkant van de tenten kunnen deels worden opengeritst, waardoor de keuken verandert in een buitenkeuken. Het ruime vlonderterras met comfortabele loungebanken grenst aan een mooie waterpartij.

Het vakantiepark
De accommodaties bevinden zich op het erf van een voormalige boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn voor iedereen vrij te gebruiken. Ook voor kleine kinderen zijn er diverse spannende speeltoestellen. Vooral de skelters en de kano's zijn populair. Ook is er een overdekte ruimte met diverse speeltoestellen op het erf.

We bieden ook wat extra service zoals biertapverhuur, catering, barbecueverhuur en buitenactiviteiten.

Omgeving
Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden over de ruiterpaden. De ligging van het vakantiepark biedt genoeg mogelijkheden om diverse toeristische uitstapjes te maken. Een bezoek aan een van de oude Zuiderzeedorpen zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en bossen van Gaasterland zijn binnen een half uur rijden vanaf het park te bereiken.

In het noorden van Overijssel liggen de wetlands, genaamd de Weerribben (nationaal natuurpark) en de Wieden. Iets daarboven ligt de Rottige Meenthe. Deze gebieden vormen samen een groot laagveengebied dat in de 18e, 19e en begin 20e eeuw is ontstaan ​​door turfwinning. Het gebied is grotendeels opengesteld voor het publiek. Je kunt er kanoën, fietsen of wandelen. Ook een bezoek aan het bezoekerscentrum in Sint Jansklooster of in Ossenzijl is zeker de moeite waard. Ook de stad Giethoorn verdient extra aandacht. Giethoorn, met vele kanalen, bruggen en meren, wordt wel het Venetië van het Noorden genoemd.


Aankomsttijd: 15.00 uur
Vertrektijd: 10.00 uur