Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsverblijf groepslodge + 4 vierpersoonslodges (16 personen)

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Wi-Fi
  2. DVD Speler
  3. Tuin
  1. Huisdieren toegestaan
  2. Centrale ligging
  3. Rookvrij
  1. Aan het water
  2. Bungalow
 

Omschrijving

Groepsruimte i.c.m. 4 vierpersoons slaaplodges

Deze combinatie met een gezellige groepslodge en 4 comfortabel vierpersoonslodges is nieuw op dit park. De lodges hebben een grote schuifpui direct naar het vlonderterras met uitzicht op de grote vijver. De woonkamer en het terras zijn ingericht met veel steigerhout en natuurtinten. In deze lodges krijgt u het glampinggevoel, maar in een echt huisje i.p.v. tussen dunne tentdoeken. Uiteraard is er een moderne badkamer, cv en een flatscreen aanwezig. De keuken heeft een combimagnetron, vierpits gasstel en een vaatwasser. De slaaplodges hebben 2 tweepersoonskamers met enkele boxspring/bedden. In de centrale lodge zitten geen slaapkamers, maar zijn er eettafels en stoelen voor 16 personen en comfortabele zitjes. Ook is er een leuk barretje in deze accommodatie. Al deze 5 lodges staan naast elkaar aan het water. 

Deze voormalige boerderij ligt centraal in Nederland, in Noordoostpolder, het zogenaamde nieuwe land. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden bent u op dit kleinschalige vakantiepark. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heeft u voor uw uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht u van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland?

Op het vakantiepark hebben kinderen alle ruimte om lekker te spelen. Kinderen kunnen op het terrein gebruik maken van skelters, kano’s en diverse speelvelden, zoals een voetbalveldje en een tennisbaan.