Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsverblijf Grote Blokhut + 3 vissershuisjes (18 personen)

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Centrale ligging
  2. Kindvriendelijk
  1. Wi-Fi
  2. Rookvrij
  1. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Zaal De Blokhut i.c.m. 3 zespersoons vissershuisjes

Zaal De Blokhut i.c.m. 3 zespersoons vissershuisjes

Op een gezellig parkje in Bant, nabij Lemmer, vindt u deze 3 vakantiehuisjes met groepsblokhut. De huisjes liggen op zeer korte afstand van de groepsblokhut, die de groep tijdens het verblijf helemaal voor zichzelf heeft. De 3 huisjes bieden slaapruimte aan totaal 18 personen.

De accommodatie
De 3 vissershuisjes staan samen met 10 andere huisjes rond een vijver en worden omringd door een houtwal met wandelpaden. Het zijn zespersoonshuisjes met een woonkamer met televisie en keuken met onder andere een magnetron. Er zijn twee slaapkamers boven (2x2 éénpersoonsbedden) en een tweepersoonskamer beneden. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De gezellige houten blokhut is volledig ingericht met eettafels en stoelen en een zithoekje met comfortabele banken. De groepsblokhut heeft twee openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. De ruime keuken heeft een groot gasfornuis met oven en een vaatwasser. Uiteraard zijn er voldoende potten, pannen en serviesgoed aanwezig voor uw groep. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker!

Het vakantiepark
De accommodaties staan op het erf van een voormalige boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Extra service: biertapverhuur, catering, barbecueverhuur, outdooractiviteiten.

De omgeving
Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland liggen binnen een half uur rijden vanaf het park.

In de Kop van Overijssel liggen de moerasgebieden De Weerribben (nationaal natuurpark) en de Wieden en iets daarboven ligt De Rottige Meenthe. Deze gebieden vormen samen een groot laagveenmoeras dat is ontstaan in de 18e, 19e en het begin van de 20e eeuw als gevolg van de turfwinning. Het gebied is grotendeels opengesteld voor publiek. Er kan schitterend worden gekanood, gefietst en gewandeld. Ook een bezoekje aan het bezoekerscentrum in Sint Jansklooster of in Ossenzijl is zeker de moeite waard. Extra aandacht verdient ook het plaatsje Giethoorn. Giethoorn, met vele grachtjes, bruggetjes en meren, wordt wel het Venetië van het Noorden genoemd. 


Aankomsttijd: 15.00
Vertrektijd: 10.00