Vakantiepark Eigen Wijze

Huur Vakantiepark Eigen Wijze exclusief voor jullie groep

  • Groepsaccommodaties
  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Lodge of gezellige vissershuisjes
 

Vakantiepark Eigen Wijze afhuren

Vakantiepark Eigen Wijze is het vakantiepark voor grote groepen.De schuren van deze voormalige boerderij zijn omgebouwd tot gezellige groepsruimtes die voorzien zijn van eigen toiletten, terrassen, eettafels, gezellige zitjes en complete keukens. De groepsruimtes kunnen in combinatie met de vakantiehuizen gehuurd worden, bijvoorbeeld voor een familieweekend, groepsvakantie, vriendenweekend, bedrijfsfeest of ander groepsuitje. Wanneer u met een zeer grote groep bent, kunt u natuurlijk ook het hele park huren! Ideaal voor een uitgebreide bedrijfstraining of een groot feest in festivalsfeer!

 Dit vakantiepark op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland is gespecialiseerd in het ontvangen van grote groepen. Groepen van 150 personen of zelf nog wat groter kunnen hier met gemak worden ontvangen. Het park bestaat uit 7 recreatiezalen, 27 huisjes, 6 trekkershutten en een minicamping.

Wanneer u dit park exclusief afhuurt, hoeft u geen rekening te houden met andere gasten op het park en kunt u het gehele terrein naar eigen wens inrichten. De beheerders van het park zien het als een uitdaging om al uw specifieke wensen zo goed mogelijk te faciliteren. Zij ondersteunen u graag op het gebied van o.a. catering (het park heeft 2 eigen koks), activiteiten, entertainment en aankleding.
De grootste zaal heeft een professionele keuken waar alles aanwezig is om voor een grote groep te koken. Bij deze zaal ligt een ruimterras, die via 2 grote schuifdeuren direct kan worden betreden. Dit is de grootste en meest flexibele zaal op het park. Deze kan worden ingericht met 150 zitplaatsen, maar ook helemaal zonder stoelen voor een groot feest.

Op het park zorgen het grote, houten piratenschip, de skelters, de kano's, de air trampoline en de speelvelden voor urenlang speelplezier. Ga samen voetballen, volleyballen of tennissen of maak een wandeling of fietstocht in het aangrenzende 1200 hectare grote Kuinderbos. Of plan een van de vele uitjes in de omgeving op de grens van Flevoland, Friesland en Overijssel.

Het park ligt centraal in Nederland, in Noordoostpolder, het zogenaamde nieuwe land. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden bent u er. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heeft u voor uw uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht u van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland? 

 
 

Extra informatie omtrent de indeling:

7 Recreatieruimtes/(feest)zalen
- allen met eigen toiletten
- allen met eigen keuken
- allen met cv
- allen met terras
- biertap overal mogelijk
- afmetingen: 1 x 300 m2, 2 x 150 m2, 1 x 120 m2 , 3 x 50 m2

13 huisjes (totaal 76 bedden)
- 12 zespersoons (1 slaapkamer beneden met 2 eenpersoons box springbedden en 2 slaapkamers boven, elk met 2 eenpersoons box springbedden)
- 1 vierpersoonshuisje (2 slaapkamers beneden, elk met 2 eenpersoons box springbedden)
- alle huisjes hebben cv
- alle huisjes hebben een keuken
- alle huisjes hebben een badkamer beneden met wc, wasbak en douche
- alle huisjes hebben een woonkamer

4 Lodges (totaal 16 bedden)
- allen met 2 slaapkamers met eenpersoons box springbedden
- alle huisjes hebben cv
- alle huisjes hebben een keuken
- alle huisjes hebben een badkamer beneden met wc, wasbak en douche
- alle huisjes hebben een woonkamer

3 Comfortabele achtpersoonswoningen (24 bedden)
- 1 woning met 2 slaapkamers beneden en 2 boven (allen met 2 eenpersoons box springbedden)
- 1 woning met 1 slaapkamers beneden en 3 boven (allen met 2 eenpersoons box springbedden)
- 1 woning met 2 slaapkamers beneden en 2 boven (allen met 2 eenpersoons box springbedden m.u.v. 1 slaapkamer beneden, deze heeft een stapelbed voor 2 personen)
- alle woningen hebben cv
- alle woningen hebben een keuken
- alle woningen hebben een woonkamer
- alle woningen hebben een badkamer beneden met bad, wasbak en douche m.u.v. 1 aangepaste woning (deze heeft voor extra manoeuvreerruimte de wc in de badkamer i.p.v. het bad)
- alle woningen hebben een 2e badkamer boven met douche, toilet en wasbak

7 Comfortabele zespersoonswoningen (42 bedden)
- 7 woningen met 1 slaapkamer beneden en 2 boven (allen met 2 eenpersoons box springbedden)
- alle woningen hebben cv
- alle woningen hebben een keuken
- alle woningen hebben een woonkamer
- alle woningen hebben een badkamer beneden met bad, wasbak en douche m.u.v. 2 aangepaste woningen (deze hebben voor extra manoeuvreerruimte de wc in de badkamer i.p.v. het bad)
- alle woningen hebben een 2e badkamer boven met douche, toilet en wasbak