Restaurants

Leuke restaurants in de omgeving van het park.

9 Resultaten

Pier16

Pier16 heeft het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer. Pier16 serveert rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit onze directe omgeving.
Pier16
Pier16

De Driesprong

Je bent hier nu ook aan het juiste adres voor klassieke gerechten in een huiselijke sfeer. Er is een groot terras waar je heerlijk buiten kan genieten.

Brasserie no. 14

Dit restaurant is gevestigd in hartje centrum Lemmer met een heerlijk terras aan het water. Het verrassingsmenu is hier een echte aanrader!
Brasserie no. 14
Brasserie no. 14

Eetcafé Chillers

Chillers heeft een sfeervolle serre en een groot terras.

Eindeloos

Restaurant Eindeloos ligt midden in het centrum van Emmeloord en is een uitstekende plek voor een goede kop koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid tapas of a la carte diner.
Eindeloos
Eindeloos

Restaurant Centrum

Restaurant Centrum heeft een schitterend uitzicht op de sluis. Binnen ademt het restaurant een knusse huislijke sfeer uit en buiten is er een heerlijk terras op de middagzon.

Beachclub Lemmer

Vanaf het beschutte terras heb je fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer. Ook wanneer het geen strandweer is, kun je in het restaurant uitstekend terecht.
Beachclub Lemmer
Beachclub Lemmer

Eetcafé Kolkzicht

Kolkzicht heeft het terras aan het water, zodat u lekker kunt genieten van het mooie uitzicht over de Kolk, onder het genot van een hapje of een drankje.

Prins Mauritshuis

Restaurant in een voormalig weeshuis met uitzicht vanaf het terras op de havenkolk van Blokzijl. Het historische plaatsje wordt gekenmerkt door Hollandse en Amsterdamse invloeden.
Prins Mauritshuis
Prins Mauritshuis