Vakantiepark Eigen Wijze

Groepstent omgebouwd tot ruime zespersoonstent

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Tuin omheind
  2. Wi-Fi
  3. Aan het water
  1. Rookvrij
  2. Meerzijde - Meerzicht
  3. Centrale ligging
  1. 3 Slaapkamers
  2. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Luxe safaritent voor groepen

De accommodatie
Glamping! Dat is de sfeer en de vrijheid van kamperen, maar dan met het comfort van een hotel! De luxe zespersoonstenten hebben allemaal een eigen keuken, 3 slaapkamers met box springbedden en een complete badkamer. Speciaal voor de zomervakantie hebben we onze groepstent ingericht met 3 tweepersoonskamers. Hierdoor is deze tent vergelijkbaar met de andere glampingtenten. Deze tent heeft echter geen bedstee en de woonkamer is bijzonder ruim. Verder zijn de voorzieningen gelijk aan de andere tenten.
Deze luxe safaritenten staan langs de kanovijver op een kleinschalig vakantiepark. De voorkant van de tenten kunnen volledig worden opengeritst zodat je zo het vlonderterras met comfortabele steigerhouten lounchebanken oploopt en vrij uitzicht hebt over de vijver. De tenten hebben steigerhouten meubels en ook de keuken is van steigerhout. De drie slaapkamers hebben 2 losse box springbedden (die natuurlijk ook tegen elkaar gezet kunnen worden). De tenten hebben een luxe badkamerunit met comfortabele douche (uiteraard met warm water), hangtoilet en badkamermeubel. In alle tenten staan gaskacheltjes die een aangename warmte geven wanneer het ’s avonds wat afkoelt.

Het vakantiepark
De accommodaties staan op het erf van een voormalige boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Extra service: biertapverhuur, catering, barbecueverhuur, outdooractiviteiten.

De omgeving
Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland liggen binnen een half uur rijden vanaf het park.

In de Kop van Overijssel liggen de moerasgebieden De Weerribben (nationaal natuurpark) en de Wieden en iets daarboven ligt De Rottige Meenthe. Deze gebieden vormen samen een groot laagveenmoeras dat is ontstaan in de 18e, 19e en het begin van de 20e eeuw als gevolg van de turfwinning. Het gebied is grotendeels opengesteld voor publiek. Er kan schitterend worden gekanood, gefietst en gewandeld. Ook een bezoekje aan het bezoekerscentrum in Sint Jansklooster of in Ossenzijl is zeker de moeite waard. Extra aandacht verdient ook het plaatsje Giethoorn. Giethoorn, met vele grachtjes, bruggetjes en meren, wordt wel het Venetië van het Noorden genoemd. 


Aankomsttijd: 15.00
Vertrektijd: 10.00