Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsverblijf Kapschuur + 10 vissershuisjes (60 personen)

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Bant
 

Voorzieningen

  1. Centrale ligging
  2. Kindvriendelijk
  1. Rookvrij
  2. Aan het water
  1. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Zaal De Kapschuur i.c.m. 10 zespersoons vissershuisjes

Op dit kleinschalige vakantiepark in Bant, nabij Lemmer, staan 10 vakantiehuisjes en een grote zaal met professionele keuken en groot terras. De huisjes liggen op korte afstand van zaal De Kapschuur, die de groep tijdens het verblijf helemaal voor zichzelf heeft. De 10 huisjes bieden slaapruimte aan totaal 60 personen. 

Het park
De zespersoonshuisjes staan rond een vijver aan de rand van een voormalig boerenerf. Op het terrein zijn diverse speelvelden, zoals een voetbalveld, volleybalveld en tennisbaan. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de speelboot, air trampoline, kano's en de skelters zijn zeer in trek bij de kleine kinderen.

Indeling
De 6-persoonshuisjes hebben boven twee slaapkamers met elk twee 1-persoons box springbedden en een 2-persoonskamer met twee box springbedden beneden. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van douche, toilet, centrale verwarming, een radio met cd-speler, magnetron en televisie. Tenslotte beschikt de accommodatie over een (filter)koffiezet apparaat (filter maat 4) en waterkoker! De huisjes zijn klein, maar hebben dus alle voorzieningen voor 6 personen. De huisjes staan schilderachtig gesitueerd rond een kanovijver. 

De Kapschuur is een stoere zaal twee grote schuifdeuren naar het terras en een bar met tapinstallatie. In de zaal staan robuuste industriële tafels met eettafelstoelen. De zaal heeft een groot podium en een zithoek met grote leren banken. De grote eigen keuken bij deze zaal is ingericht met een zes pits gasstel, oven, frituur, snelle vaatwasser en voldoende potten, pannen, borden en bestek.

Omgeving

Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan één van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden. Op het park kan men kanoën, vissen, pony rijden en skelteren. Tevens is er een groot grasveld voor verschillende activiteiten aanwezig.