Vakantiepark Eigen Wijze

Vakantie

Welkom op Vakantiepark Eigen Wijze

Op het vakantiepark staan 5 typen woningen; de vissershuisjes, de lodges, de comfortabele woningen, de glamping tenten en de tiny houses. De vissershuisjes staan op het autovrije gedeelte van het park. Deze huisjes zijn basic, maar knus ingericht. De comfortabele woningen zijn ruimer, hebben een tweede badkamer en elk parkeerplek voor 2 auto’s. De lodges en tiny houses zijn iets kleiner, maar hebben wel een geweldig terras aan het water! Tenslotte hebben wij nog onze glamping tenten, voor diegene die wilt kamperen in luxe! Deze accommodaties worden ook i.c.m. onze groepsruimtes verhuurd aan grote groepen. Meer informatie over deze groepsaccommodaties op ons vakantiepark kunt u vinden op onze groepen-pagina.

Mogelijkheden Vakantiepark Eigen Wijze
Op Vakantiepark Eigen Wijze zorgen het grote, houten piratenschip, de air trampoline, de indoor speelhal, de skelters en de speelvelden voor urenlang speelplezier. Pak een kano, gooi je hengel uit of ga zwemmen in onze visvijver! Ga samen voetballen, volleyballen of tennissen of maak een wandeling of fietstocht in het aangrenzende 1200 hectare grote Kuinderbos. Of plan een van de vele uitjes in de omgeving op de grens van Flevoland, Friesland en Overijssel. Er is altijd iets te doen op en rond Eigen Wijze.
 
Ligging Vakantiepark - Groepsaccommodatie - Camping Eigen Wijze
De vakantieboerderij van Eigen Wijze ligt centraal in Nederland, in Noordoostpolder, het zogenaamde nieuwe land. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden bent u op Eigen Wijze. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heeft u voor uw uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht u van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland?

Accommodaties voor groepen
Voor groepsvakanties kunt u op Vakantiepark Eigen Wijze gebruik maken van onze groepsaccommodaties en vakantiehuizen. Op en rond ons park kunt u uitjes en activiteiten (laten) organiseren. Om het u gemakkelijk te maken kunnen de koks van Eigen Wijze de catering voor uw groep verzorgen.

Trouwen op het vakantiepark
Eigen Wijze is naast vakantiepark tevens een officiële trouwlocatie. Op onze voormalige boerderij zijn de schuren omgebouwd tot knusse feestzalen. Voor zowel de ambtelijke trouwceremonie als de receptie en uw trouwfeest heeft u de gehele dag de beschikking over een van onze trouwzalen. Verleng uw trouwfeest door uw gasten te laten overnachten in de vakantiehuizen en groepsaccommodaties. 

Zakelijke bijeenkomsten op Eigen Wijze
In een ongedwongen sfeer kunt u op de vakantieboerderij van Eigen Wijze in Bant uw zakelijke bijeenkomst houden. De tot zalen omgebouwde schuren bieden de gelegenheid om elkaar op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. Eigen Wijze werkt samen met professionals die uw teambuildingsactiviteiten kunnen organiseren. Laat de catering met een gerust hart aan ons over. Wist u dat u uw verblijf kunt combineren met overnachtingen in onze vakantiehuizen?

Kamperen op de minicamping met een groepsveld en een gezinsveld
De ruim opgezette minicamping is een gezellige locatie voor gezinnen en groepen. Kinderen vermaken zich prima op de diverse speelvelden en kunnen gebruik maken van onze skelters. Groepen kunnen een compleet veld reserveren. Op het voormalige boerenerf van Eigen Wijze en in de directe omgeving is voor iedereen genoeg te doen voor een gevarieerd en avontuurlijk verblijf.

Uitjes in Friesland, Flevoland en Overijssel
Op deze website vindt u allerlei uitjes voor een actief dagje op Vakantiepark Eigen Wijze of een leuke activiteit in de omgeving in Flevoland, Friesland of Overijssel. Ook vertellen we over diverse Nederlandse dagattracties, zoals de Orchideeënhoeve, Netl en het Aviodrome. Bezoekt u tijdens uw vakantie liever een natuurgebied, bijvoorbeeld Nationaal Park De Weerribben - Wieden rond Giethoorn, dan weten wij de mooiste plekjes voor een wandeling, fiets- of boottocht. Of slenter door de Zuiderzeeplaatsjes en geniet van een kopje koffie of een lekkere maaltijd in de vele restaurants en horecagelegenheden.

Reserveren en contact
Hebt u een leuk vakantiehuis, groepsaccommodatie of een mooi plekje op de camping van Eigen Wijze in gedachten? Neem contact met ons op of reserveer direct. Vakantiepark - Camping - Groepsaccommodatie Eigen Wijze: voor een prettig verblijf op ‘eigen wijze’, vlakbij Lemmer, Friesland.

huisjes
speeltuin
luchtfoto
vakantiehuizen
kanovaren
kinderen
luchtfoto